Loopbaantraject voor carrièreswitch

Esenzz bij Carrièreswitch maken

Ontdek je nieuwe carrièrepad!

Ben jij een gedreven carrièrevrouw die droomt van een nieuwe uitdaging? Wil je een switch maken die niet alleen past bij jouw kwaliteiten en vaardigheden, maar ook bij jouw levensstijl? Ontdek dan ons unieke loopbaantraject dat speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij!

Esenzz is dé partner voor vrouwen die een succesvolle carrièreswitch willen maken.
Met 20+ jaren ervaring in loopbaanadvies hebben we talloze vrouwen geholpen hun passie te vinden en hun professionele doelen te bereiken.

Wanneer zou je een carrièreswitch moeten overwegen?

De meest voorkomende redenen om voor een carrièreswitch te gaan is dat je ontevreden bent over je huidige baan, je salaris of collega’s, of het verlangen hebt naar een nieuwe uitdaging of omgeving waarin je iets nieuws kan leren. Ook de balans tussen werk en het privéleven kan een belangrijke reden zijn. Wat maakt dat jij dat overweegt?

Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Na een carrièreswitch bereik je:

  • Meer voldoening: Ontdek een carrière die echt bij je past en waar je voldoening uithaalt.
  • Meer balans: Vind de perfecte balans tussen werk en privéleven die past bij jouw behoeften.
  • Meer groei: Laat je loopbaan groeien in een richting die jou inspireert en uitdaagt.

Esenzz helpt jou om met vertrouwen een carrièreswitch te maken, zodat je weer kunt stralen.

Onze aanpak bij een carrièreswitch

We starten met een diepgaande persoonlijke analyse van wat je tegenhoudt en jouw vaardigheden, interesses en doelen. We nemen de tijd om te begrijpen wie jij bent en waar je naartoe wilt. Op basis van jouw droombaan profiel matchen we je met kansrijke carrièremogelijkheden die passen bij jouw passie en potentieel.

Esenzz begeleidt je door het hele proces om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent voor een succesvolle carrièreswitch.

Professionele begeleiding door Songül Kinran: 20+ jaar ervaren Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach

Als ervaren loopbaancoach help ik vrouwen die extra empowering nodig hebben om hun droombaan te bereiken. Want juist bij het maken van een carrièreswitch wil je vanuit vertrouwen goede keuzes maken om met meer passie en drive te kunnen werken. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Esenzz- foto Songul Kinran kijkt uit het raam bij Esenzz Loopbaancoaching