Re-integratie spoor 1 traject

Wil je na ziekte als vrouw sterker terug in je carrière?

Je hebt hard gewerkt, je doelen bereikt en eventueel je ambitie gevolgd. Totdat ziekte je pad kruiste en je uitviel. Misschien was het onverwacht, maar het dwong je wel tot een halt.

Ben je zo’n vrouw die nu in Re-integratiespoor 1 zit en een onafhankelijke expert zoekt? Esenzz loopbaancoaching begrijpt de complexiteit van dit proces en helpt je graag om je obstakels te overwinnen. Zodat je de weg naar herstel en de terugkeer naar werk met een goed gevoel kunt bewandelen.

Esenzz bij Reintegratie spoor 1
Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Wat is een Re-integratie spoor 1 precies?

Re-integratie spoor 1 is een gestructureerd traject dat is ontworpen om jouw terugkeer naar werk soepel en doelgericht te maken. Als ervaren re-integratiecoach begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd en bied professionele loopbaanbegeleiding op maat.

Esenzz loopbaancoaching gelooft in een persoonlijke aanpak. Ik ontwikkel samen met jou een ‘Herstel na ziekte plan’, dat is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ik ben er om JOU te helpen!

Hier zijn wij heel trots op

20+

Jaren ervaring

1850+

Succesvolle loopbaantrajecten

9+

Beoordeling klanten

> 90%

Binnen 1 jaar volgende stap/baan

Na een Re-integratie spoor 1 traject lukt het je:

 • Met een goed gevoel terug te keren in je huidige baan.
 • Om beter voor jezelf op te komen of je grenzen aan te geven
 • Om met meer vertrouwen in je omgeving te staan
 • Je loopbaan opnieuw in eigen hand te nemen en je wensen te vervullen.
 • Je te focussen op de dingen die jou energie geven.
 • Mogelijkheden te onderzoeken en goede duurzame keuzes te maken.

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren loopbaancoach help ik vrouwen die extra empowering nodig hebben om hun droombaan te bereiken. Want juist bij herstel na ziekte, wil je meer vanuit je balans, passie en drive werken. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Esenzz- foto Songul Kinran kijkt uit het raam bij Esenzz Loopbaancoaching
Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Samantha Aalpol
Samantha Aalpol
2024-03-14
Deze week heb ik mijn traject met Songul afgerond. Songul is een sympathieke vrouw die goed thuis is in loopbaancoaching, maar ook coaching in bredere zin. Er is daarom veel ruimte om rekening te houden met jouw behoeftes en de barrières die je voelt in het vaststellen van een nieuwe richting in je carrière. Dat maakt haar methode persoonlijk maar tegelijk wel gestructureerd met vaste modules. Ze is verder erg flexibel met het plannen van online of fysieke afspraken, dat is erg fijn als je dit traject combineert met je werk! Ik ben heel blij dat ik dit uitgebreide traject hebt gedaan. Het kost je tijd en inzet, maar je kan er dan ook echt iets mee! Van 'geen idee wat ik wil' naar 'ik ga voor die droombaan'!
Karen Kloet
Karen Kloet
2023-12-30
Zij heeft me geholpen om uit te vinden waar ik voor sta, wat ik graag zou willen in de nabije toekomst en dat ik dit kan bereiken. Songul is een prachtig mens!
Lieve La Haye
Lieve La Haye
2023-11-24
Ik kwam met de vraag 'in welke richting wil ik me verder ontwikkelen op werkgebied' bij Songul terecht en die vraag is absoluut beantwoord. Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren. Dankzij het traject en haar kennis en kunde heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waardoor ik echt vooruit kan. Songul is een prettig persoon om mee samen te werken: vriendelijk, recht door zee, met oog voor de talenten van de ander. Een aanrader!
Tamira Bakker
Tamira Bakker
2023-09-19
Begin dit jaar zette ik voor mijzelf een goal, die goal was het vinden van een nieuwe baan die beter bij mij past. Ik heb het loopbaantraject bij Songul gevolgd en heb dit heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar al gauw werd ik geïnspireerd en kreeg vele nieuwe inzichten. De werkwijze is prettig zowel digitaal als de bezoeken aan haar praktijk. Songul heeft veel kennis en helpt jou om antwoorden vanuit jezelf op papier te zetten. Soms duurt het even voordat je een antwoord naar boven krijgt, maar diep van binnen weet je precies wat je wilt. Mijn loopbaantraject heb ik afgesloten met een nieuwe baan. Daarmee kan ik niet anders zeggen dan dat ik een succesvol loopbaantraject heb doorlopen. Hartelijk dank Songul.
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.

Wat kan ik verwachten in Re-integratie spoor 1 traject?

Esenzz biedt een gestructureerd programma om je te helpen bij elke stap. Qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het traject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte. Ik werk nauw met je samen aan een tempo dat comfortabel is voor jou en jouw proces.

De gesprekken dienen als mindset-doorbraak sessies en zorgen ervoor dat je effectieve stappen zet in je herstel en terugkeer naar werk.

Inhoud Re-integratie spoor 1 traject, trajectduur 12-26 weken

 • Maatwerk Re-integratie spoor 1 traject op Esenzz Academy
 • Maatwerk Persoonlijke begeleiding:
 • 1-8 persoonlijke gesprekken
 • Hulplijnen
 • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)

Kom in contact voor een Re-integratie spoor 1 traject

Krijg je een Re-integratie spoor 1 traject aangeboden? Met dit traject bied ik je de handvatten om de terugkeer naar werk op een goede manier en in jouw tempo te hervatten. Herstel niet alleen van ziekte, maar herstel ook je carrière. Neem vandaag nog contact met Esenzz op voor een vrijblijvend gesprek.