Re-integratie spoor 1 traject

Wil je na ziekte als vrouw sterker terug in je carrière?

Je hebt hard gewerkt, je doelen bereikt en eventueel je ambitie gevolgd. Totdat ziekte je pad kruiste en je uitviel. Misschien was het onverwacht, maar het dwong je wel tot een halt.

Ben je zo’n vrouw die nu in Re-integratiespoor 1 zit en een onafhankelijke expert zoekt? Esenzz loopbaancoaching begrijpt de complexiteit van dit proces en helpt je graag om je obstakels te overwinnen. Zodat je de weg naar herstel en de terugkeer naar werk met een goed gevoel kunt bewandelen.

Esenzz bij Reintegratie spoor 1
Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Wat is een Re-integratie spoor 1 precies?

Re-integratie spoor 1 is een gestructureerd traject dat is ontworpen om jouw terugkeer naar werk soepel en doelgericht te maken. Als ervaren re-integratiecoach begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd en bied professionele loopbaanbegeleiding op maat.

Esenzz loopbaancoaching gelooft in een persoonlijke aanpak. Ik ontwikkel samen met jou een ‘Herstel na ziekte plan’, dat is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ik ben er om JOU te helpen!

Hier zijn wij heel trots op

20+

Jaren ervaring

1850+

Succesvolle loopbaantrajecten

9+

Beoordeling klanten

> 90%

Binnen 1 jaar volgende stap/baan

Na een Re-integratie spoor 1 traject lukt het je:

 • Met een goed gevoel terug te keren in je huidige baan.
 • Om beter voor jezelf op te komen of je grenzen aan te geven
 • Om met meer vertrouwen in je omgeving te staan
 • Je loopbaan opnieuw in eigen hand te nemen en je wensen te vervullen.
 • Je te focussen op de dingen die jou energie geven.
 • Mogelijkheden te onderzoeken en goede duurzame keuzes te maken.

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren loopbaancoach help ik vrouwen die extra empowering nodig hebben om hun droombaan te bereiken. Want juist bij herstel na ziekte, wil je meer vanuit je balans, passie en drive werken. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Esenzz- foto Songul Kinran kijkt uit het raam bij Esenzz Loopbaancoaching
Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Antje Tilstra
Antje Tilstra
2022-12-02
Enthousiaste loopbaancoach met uitgebreid aanbod
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.
Marinka Smith
Marinka Smith
2022-08-29
Ik heb een prettig loopbaantraject bij Songul gevolgd. Zij is een heel prettig persoon. Haar coachtraject vond ik ook erg prettig. Eerst word je zelf aan het werk gezet met de digitale modules. Vervolgens bespreek je de uitkomsten en worstelingen die je tegenkomt samen. Dat heeft mij een heel aantal nieuwe inzichten gegeven. Ik heb nu goed in beeld waar mijn droombaan aan moet voldoen.
Christel Halewijn
Christel Halewijn
2022-06-24
Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke 'beren op de weg' verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.
carolina ff
carolina ff
2022-06-09
Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond. Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!
Christa Slootman
Christa Slootman
2022-06-07
De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Wat kan ik verwachten in Re-integratie spoor 1 traject?

Esenzz biedt een gestructureerd programma om je te helpen bij elke stap. Qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het traject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte. Ik werk nauw met je samen aan een tempo dat comfortabel is voor jou en jouw proces.

De gesprekken dienen als mindset-doorbraak sessies en zorgen ervoor dat je effectieve stappen zet in je herstel en terugkeer naar werk.

Inhoud Re-integratie spoor 1 traject, trajectduur 12-26 weken

 • Maatwerk Re-integratie spoor 1 traject op Esenzz Academy
 • Maatwerk Persoonlijke begeleiding:
 • 1-8 persoonlijke gesprekken
 • Hulplijnen
 • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)

Kom in contact voor een Re-integratie spoor 1 traject

Krijg je een Re-integratie spoor 1 traject aangeboden? Met dit traject bied ik je de handvatten om de terugkeer naar werk op een goede manier en in jouw tempo te hervatten. Herstel niet alleen van ziekte, maar herstel ook je carrière. Neem vandaag nog contact met Esenzz op voor een vrijblijvend gesprek.