• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Betaalpagina online training Ontdek je droombaan

Bestelling online training ‘Ontdek je droombaan’

Ben je niet gelukkig in je werk?
Weet je niet welke kant je op wilt, maar ben je zo druk dat je geen ruimte ziet voor 1 op 1 loopbaancoaching?
Grijp deze kans om met een bewezen structuur en strategie zelf aan de slag te gaan
met het ontdekken van je droombaan. Geheel in je eigen tijd en tempo te volgen en veel goedkoper.

Na betaling ontvang je een email met daarin informatie over deze online training.

Esenzz loopbaancoaching koersgesprek

In de training ‘Ontdek je droombaan’ leer je:

  • Je diepste essentie ontgrendelen om datgene te doen waarvoor je echt bestemd bent.
  • Jouw essentie te vertalen naar een inspirerend en compleet ontwerp van jouw droombaan (voor het perfecte plaatje).
  • Deze droombaan moeiteloos te koppelen aan die meest gave en haalbare baan op de arbeidsmarkt.
  • Werkgeluk voortaan leidend te maken zodat werken met passie en zingeving altijd binnen handbereik is.

Wat andere klanten zeggen

Dankzij het helder hebben van mijn missie, drijfveren en waarden weet ik eindelijk wat mijn volgende stap wordt! De modules zijn zo gemaakt dat je er makkelijk zelf mee aan de slag kunt gaan. Inmiddels is mijn focus helder en heb ik me ingeschreven voor een scrum opleiding. Ik zou een ieder die druk is maar toch toekomstgericht bezig wil zijn deze training aanbevelen.

Britt

Ik had het al een hele tijd niet naar mijn zin op mijn werk. Maar wist dus niet wat ik wilde, totdat ik deze training tegenkwam. Ik ben gestart en binnen een maand wist ik al heel duidelijk dat ik met kinderen wilde werken en als onderwijsassistente makkelijk de overstap kon maken. Ik ben nu bezig om deze functie te onderzoeken, heb al 2 netwerkgesprekken ingepland. Zonder de training was me dit niet gelukt.

Esther


Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker-Privacy Office

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”