• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

betaalpagina online training Ontgrendel je essentie

Bestelling online training Ontgrendel je essentie

Ontgrendel je essentie, open je hart. Dit is de sleutel die je nodig hebt voor je droombaan
Je leert je diepste essentie kennen waarin alle antwoorden eindelijk bij elkaar komen over wie jij werkelijk bent, wat je drijft en wat je graag wilt.

Na betaling ontvang je een email met daarin verder informatie over deze training.

Esenzz loopbaancoaching koersgesprek

In deze online training ontdek je:

  • Wat je belangrijkste loopbaanankers zijn
  • Wat je drijfveren en kernwaarden zijn.
  • Jouw kernkwaliteiten
  • Jouw passie en persoonlijke missie
  • Zodat je simpelweg kunt putten uit een goede voedingsbodem om ‘happy te zijn met je werk’

Manon

Mooie eye openers ! Je leert hoe verandering tot stand komt en krijgt mooie vragen mee en veel tips. Waar ik tegen aan loop in mijn werk is me een stuk duidelijker geworden.


Karin

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar had verder geen idee over mijn droombaan. Nu is het een stuk helderder geworden, ik heb nu weer focus.

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker-Privacy Office

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”