• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Informatie FIT FOR THE FUTURE loopbaan programma

Bekijk deze korte video om te ontdekken hoe jij als vrouw jezelf ontketent en opnieuw je droombaan realiseert en voor je waarde gaat staan.

Deze vrouwen gingen jou al voor

Ik heb bij Songul het verkorte traject doorlopen. Ik heb dit traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is, zowel zakelijk als privé, en daarnaar te leven. De opdrachten die ik kreeg waren heel uitgebreid en zorgde ervoor dat ik op een dieper niveau over de invulling van mijn loopbaan na ben gaan denken. Door de tips van Songul heb ik straks een baan die bijna 100% mijn droombaan is. Het enige wat ik achteraf anders zou doen, is de besprekingen van de opdrachten niet online maar live doen. Mijn internet verbinding was niet altijd even goed 😉

Savannah Strauven

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Wat is de succesformule van Esenzz Coaching & Training

Persoonlijk en op maat
Esenzz gelooft vanuit eigen ervaring in het verleden niet in een ‘one size fits all’ programma, ook in de markt is bewezen dat ‘one size fits all’ niet werkt. Mijn klanten hebben vaak al kostbare loopbaanprogramma’s gevolgd, vaak van de bekendere en grotere loopbaanbureuas. Maar zijn nog steeds niet waar ze willen zijn qua plezier, voldoening en succes in de loopbaan. Het Fit for the Future Loopbaan programma is op maat en de strategie wordt persoonlijk één op één bepaald en afgestemd op de wensen en behoeften van de persoon. Het is een toekomstgericht loopbaanprogramma, waarin ruimte en aandacht is voor de mindset.

Mindset
Om op een volgend niveau te komen en echt te bewegen in je loopbaan is transformatie nodig. Je start met een mindsetmodule, die ervoor zorgt dat je naar de nieuwe persoon toegroeit om de nieuwe doelen in je loopbaan te kunnen bereiken. Naast het loopbaanvraagstuk van de medewerker komt derhalve ook het ontwikkelen van de mindset, houding en gedrag aan bod om de regie te bevorderen. Mindset is dus een terugkerend onderwerp waarmee ik jou ook help om jouw energie en perfomance gedurende het traject hoog te houden. Doel is duurzame verandering gericht op toekomstbestendigheid èn maximaal plezier, succes en voldoening.

Arbeidsmarktgerichte aanpak
Uitgangspunt is de realiteit en de dynamiek van een arbeidsmarkt die steeds grilliger wordt. Je toekomstbestendigheid hangt af van of jij in staat bent om als medewerker je rol in te nemen in de veelheid aan ontwikkelingen en veranderingen die op je afkomen. Een landelijk gebruikte Arbeidsmarktscan maakt onderdeel uit van het programma. Hierin worden jouw huidige en toekomstige kansen in kaart gebracht.

Marketing en Social Media
Ik help jou 1 op 1 met het vinden van je ideale baan die dient als focus. Daarna komt het verpakken van je persoonlijke aanbod (jouw expertise) tot een gewild en onweerstaanbaar aanbod, de positionering en de messaging. Hierdoor ontstaat er een sterke persoonlijke fundering waarop jij je als persoon volledig kunt vertrouwen en sterk staat op de arbeidsmarkt. Ik help jou verder bij het opzetten van je content voor online en offline zichtbaarheid en check uiteraard de kwaliteit. Zodat je goed voorbereid bent en je eerste potentiële organisaties al kunt gaan spreken tijdens het programma.

Je staat er dus niet alleen voor. Succes staat en valt wel met de actie die je neemt. Bezig zijn met de juiste strategie en stappen én geloven in jezelf.  De verwachte resultaten komen alleen tot stand door inspanning en volharding.

Tijdens het telefonisch gesprek wordt bepaald of je als werknemer past in het programma en of dit haalbaar (qua tijd en geld) is voor jou.  Bij twijfel zal er altijd een advies gegeven worden zodat je in ieder geval verder kunt met je volgende stap.

Download hieronder de inhoud van het FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN programma

women-empowerment