Realiseer je droombaan

Gratis Strategiegesprek
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Ben je klaar met je huidige functie?

Ontdek hoe je van onrust en onvrede naar meer grip, plezier en voldoening gaat?

Je mist motivatie en plezier in je werk. Je wilt stappen zetten in je loopbaan, maar het loslaten van je zekerheid vind je lastig, omdat je niet weet wat je te wachten staat. Bovendien heb je geen idee welke richting je op wilt. Je mist focus en je weet niet waar te beginnen of hoe je het moet aanpakken.

Je ervaart hierbij onzekerheid en onrust. Je voelt dat je méér te bieden hebt en worstelt ermee dat je niet voldoende uit jezelf en je loopbaan haalt. Dat maakt dat het een uitdaging is om volledig voor jouw ambities en verlangens te staan, waardoor deze keer op keer achterop raken.

Je bent hier klaar mee, je wilt jezelf niet langer klein houden!

Ontdek wat er gebeurt met jou en je loopbaan, als jij jezelf niet langer saboteert en in je persoonlijk leiderschap gaat staan.

Als jij in jouw persoonlijk leiderschap zit;

 • Omarm je jezelf met al je kwaliteiten en ook je minder goede kanten
 • Weet jij heel goed hoe je de balans houdt tussen inspanning en ontspanning
 • Neem je je loopbaan in eigen hand en durf je verantwoordelijkheid te nemen
 • Weet jij realistische doelen te stellen die voldoen aan de norm: goed is goed genoeg
 • Sta je zonder angst open voor nieuwe kansen en mogelijkheden
 • Werk je met plezier aan dingen die energie geven en waarde toevoegen!

Zonder jouw persoonlijk leiderschap, gebeurt er niet zoveel anders dan tot nu toe

 

Wist je dat daarom persoonlijk leiderschap één van de 3 belangrijke bouwstenen (zie hieronder) is voor jouw eigen duurzame inzetbaarheid.
Het is niet voor niets dat ‘regie nemen in je loopbaan’ zo actueel en urgent is voor werkend Nederland.

Door het up-to-date houden van deze 3 bouwstenen zorg je ervoor dat je de grip houdt en nog lang en gezond met plezier kunt blijven werken.
Tot misschien wel ver na je pensioendatum:))

Persoonlijk leiderschap

Je reset je mindset en neemt afstand van negatieve gedachten en andere hobbels, waardoor je je persoonlijk leiderschap weer laat stromen

Een onweerstaanbaar aanbod!

Je werkt voortdurend in een droombaan, die op je lijf is geschreven en waar je heel blij van wordt. Door bovendien te voldoen aan de gestelde eisen hiervoor ben jij de perfecte match en onweerstaanbaar voor potentiële werkgevers.

Indrukwekkende arbeidsmarktskills

Met jouw marktgerichte kwaliteiten en vaardigheden maak je goede verbinding en hiermee grote indruk. Je verovert met een unieke personal branding en uitstekende sollicitatievaardigheden in no-time die felbegeerde droombaan

Als duurzame oplossing bied ik de FIT FOR THE FUTURE Loopbaanmethode.

Hiermee werk je op een dieper persoonlijk level
aan je loopbaan.

 

Dit loopbaantraject past perfect bij jou als je zelf de saboteur bent van jouw loopbaandoelen en -plannen. Als je nou ook zo mild naar jezelf kan zijn, zoals je dat naar anderen wel bent, dan zou alles veel makkelijker gaan en veel meer mogelijk zijn.

Je wilt een volgende stap maken in je loopbaan, maar iedere keer bedenkt je hoofd wat er allemaal mis zou kunnen gaan. Je hebt moeite met het loslaten van je zekerheid, je maakt je zorgen over hoe je keuzes uitpakken. Kortom, je hoofd loopt over en hebt veel last van onrust. En ondertussen voel je dat je geen andere keuze hebt dan blijven hangen. De tijd vliegt voorbij en je werk staat je steeds meer tegen.

Dit loopbaantraject biedt jou een bewezen aanpak voor het werken aan zowel je loopbaan- als je persoonlijke struggles.

Het mes snijdt aan 2 kanten! Je persoonlijke drive wordt een kracht, die voor jou werkt in plaats van tegen jou.

Loopbaancoaching

Wil je ontdekken wat jou volgende stap is? Met het FIT FOR THE FUTURE Loopbaantraject krijg je hiervoor een bewezen loopbaanstrategie in handen. Je ontdekt je droombaan, je verhoogt met een uitstekende voorbereiding fors je kansen hiervoor en je bent klaar om op elk gewenst moment je droombaan te realiseren. Een modulair opgebouwd traject van A t/m Z, dat volledig op maat gesneden wordt voor jou.

esenzz

Boost Yourself sessies (1 op 1)

Wil je de verkregen loopbaaninzichten omzetten in èchte verandering? In deze mindset doorbraak sessies, vindt de werkelijke transformatie plaats. Je werkt aan een positieve mindset en je ontwikkelt jouw persoonlijk leiderschap. Zodat je met vertrouwen stappen zet, de impact maakt die je graag wilt maken en voor je waarde gaat staan. Je trekt jezelf persoonlijk naar een hogere level en maakt in vrijheid keuzes, waar je echt blij van wordt.

FIT FOR THE FUTURE Loopbaanpakketten van Esenzz

Nu met een mooie tijdelijke instapactie met 20% korting!

Basis

 

 

Normale investering van 797,- euro nu voor slechts 638,40 euro excl. btw

Medium (best gekozen)

 

 • Compleet Loopbaantraject
 • 5 Boost Yourself sessies van 1,5 uur
 • Maatwerk opdrachten
 • Onbeperkt E-coaching (email/whatsapp)

 

Normale investering van 2498,- euro nu voor slechts 1998,- euro excl. btw

Esenzz-pakketten

Premium

 

 • Medium loopbaanpakket +
 • Woman Empowerment ‘Boost your Esenzz’
 • In totaal 5 + 3 Boost Yourself sessies van 1,5 uur

 


Normale investering van 3498,- euro nu voor slechts 2798,40 euro excl. btw

Het FIT FOR THE FUTURE Loopbaantraject bestaat uit 6 stappen waarin je leert

Stap 1: De regie nemen over je loopbaan
Module 1 + gesprek

Je ruimt alle belemmeringen op, die jouw persoonlijk leiderschap in de weg staan op en pakt met gemak de regie.

Stap 2: Jouw roeping ontdekken
Module 2 ->

Je maakt vanuit je diepste kern, verbinding met je passie of roeping, zodat deze leidend kunnen zijn in jouw verdere loopbaan.

Stap 3: Ontwerp je droombaan
Module 3 + gesprek

Je vertaalt je roeping naar werk en maakt een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan
Module 4 + gesprek

Je bepaalt je focus op een voor jou meest ideale baan, die zoveel mogelijk matcht met jouw droombaan. Door het planmatig inzetten van kansvergroters, vergroot je je kansen op deze ideale baan.

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt
Module 5 + gesprek

Je kent je toegevoegde waarde! Met jezelf als onweerstaanbaar aanbod leer je je uitstekend presenteren d.m.v. een elevator pitch, CV en Linkedin. Je leert marktgericht solliciteren en netwerken en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers.

Stap 6: Verover je droombaan
Module 6 + gesprek

De laatste stap die je nodig hebt om de sprong te wagen naar je droombaan. Ook in te zetten, ergens in de toekomst, wanneer jij hieraan toe bent! Je leert marktgericht solliciteren en netwerken en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers.  Zo maak je jouw droombaan binnen no-time waar.

Het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject is inclusief:

 • Onbeperkt toegang tot het loopbaantraject op een online leeromgeving.
 • Een modulair opgebouwde loopbaantraject dat bestaat uit 6 modules met kennis, tips, inzichten en eyeopeners, inclusief werkboek per module. 
 • Maximaal 8 Boost Yourself sessies, ook wel doorbraaksessies
 • Online, face-to-face of een combinatie van beide. De keuze is aan jou! De gesprekslocatie is bij Esenzz in De Steeg (Gelderland).
 • Templates voor CV, pitch, sollicitatiebrief en checklists voor CV + Linkedin.
 • Persoonlijk- en arbeidsmarktprofiel voor een samenvatting van al je leerinzichten als input voor jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met 3 extra bonussen!
Indien je gebruik maakt van de tijdelijke instapactie

BONUS 1
Onbeperkte e-coaching

Tussen de gesprekken door persoonlijke begeleiding via de Email, SMS of Whatsapp. Handig als je snel wilt schakelen.

BONUS 2
Onbeperkt aantal reviews

Op je CV, je LINKEDIN profiel, je persoonlijke pitch en meerdere sollicitatiebrieven die je tijdens het loopbaantraject uitstuurt.

BONUS 3
100% Kwaliteitsgarantie

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan geldt er een NIET GOED GELD TERUG garantie, conform de algemene voorwaarden. Dit durf ik wel af te geven met mijn ruim 20 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in de loopbaan.

Je krijgt het compleet loopbaantraject of een deeltraject onbeperkt tot je beschikking via de Online Esenzz Academy. Het traject fungeert als menukaart; qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het loopbaantraject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Vraag gerust een gratis strategiegesprek aan, je bent welkom!

Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Bekijk hier de ervaring van Manon over het loopbaantraject

Wie betaalt de kosten voor een loopbaantraject?

Dit is geen onbelangrijke vraag. De meeste werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget.  Soms is loopbaancoaching zelfs onderdeel van de arbeidsvoorwaarden en kan de werkgever (een deel van) de kosten voor loopbaancoaching betalen. Daarnaast zijn er diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties zoals het UWV die kosten voor een loopbaancoach vergoeden.

Onderzoek de mogelijkheden voor een budget. Dat is altijd mooi meegenomen!

Je kunt natuurlijk ook zelf investeren in een loopbaantraject, tenslotte gaat het om jouw werkgeluk en toekomst. De investering in coaching levert zichzelf ruimschoots op. Hoe zou het voor je zijn als je 50% meer plezier in je werk zou hebben of 10% meer zou verdienen? Zou dit je de investering waard zijn?

Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw loopbaan.

Maak je droombaan waar met Esenzz

Wil jij weer helemaal gelukkig en lekker in je vel voelen in je loopbaan? Met dit loopbaantraject krijg je een in de praktijk zich ruimschoots bewezen methodiek, om je wensen, dromen en ambities op carrièregebied te onderzoeken. Zo creëren wij samen jouw duurzame inzetbaarheid.

Inmiddels heb ik als carrière coach honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun passie te leven en weer met veel plezier naar hun werk te gaan. Vraag gerust een gratis strategiegesprek aan en bekijk wat mogelijk is voor jou!

Wat anderen zeggen over loopbaanbegeleiding door Esenzz

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem