“Fit for the Future loopbaan voor vrouwelijk talent" - Songül Kinran

“Fit for the Future Loopbaan voor vrouwelijk talent" - Songül Kinran

Wil je duurzaam gelukkiger, krachtiger en doelgerichter zijn in je loopbaan?

 

Als ervaringsdeskundige met jarenlange management en coaching ervaring, doe ik niets liever dan werkende vrouwen helpen om meer zelfvertrouwen, plezier en succes te hebben in hun loopbaan.

 

Door met mij te samenwerken ga je niet alleen een loopbaantraject volgen maar werk je ook aan je duurzame inzetbaarheid. Door vanuit een groeimindset de regie te nemen op je loopbaan, behoud jij de grip op je loopbaan. Je komt dichter bij jezelf te staan en maak je keuzes die bij jou passen. Ik help jou te bepalen wat jij echt belangrijk vindt in een continu veranderende omgeving die veel van jou vraagt. Zodat jij nog steviger staat voor je eigen loopbaankeuzes en denkt in mogelijkheden en kansen. Vanuit vrij uitzicht op jouw toekomstperspectief, je gewenste baan of verandering kies jij vanzelf voor deze verandering!

Het resultaat is dat je duurzaam gelukkiger, krachtiger en doelgerichter bent.

 

 

 

Fit for the Future Loopbaanprogramma (FftF)

Maximale regie voor meer plezier en succes in de loopbaan.

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je huidige baan. Je werkt in een functie die jou onvoldoende inspireert of uitdaagt.

Je vindt het lastig en spannend om verandering aan te brengen in je loopbaan

Je hebt geen idee welke huidige en alternatieve kansen je hebt op de arbeidsmarkt.

Je hebt het gevoel achter te lopen op de ontwikkelingen en veranderingen en niet te voldoen aan eisen van werkgevers.

Je zit in een reorganisatie of ontslagsituatie en bent noodgedwongen op zoek naar ander werk

Je ervaart spanning en onzekerheid in je loopbaan en toekomst.

Je voelt paniek, je hebt jarenlang niet hoeven te solliciteren en nu moet je opeens! Je bent bang dat je nooit meer aan de bak komt!

Je bent te druk en hebt eigenlijk geen tijd om met een loopbaantraject aan de slag te gaan.

 

Hoe zou het voor je zijn als;

Je met lef, vertrouwen en rust een volgende stap zet.

Je een mindset verandering doormaakt en meer grip op je loopbaan krijgt, ook in de toekomst.

Je inzicht krijgt in je meest ideale baan/werkomgeving

Je inzicht krijgt in relevante kansvergroters om je huidige arbeidsmarktpositie/waarde op peil te brengen

Je je sollicitatie- en netwerkvaardigheden verbetert en sterk aan de sollicitatietafel zit.

 

Concrete resultaten

Het Fit for the Future Loopbaanprogramma levert jou een groeimindset op waarmee je beter in staat bent om de regie te nemen in je loopbaan. Het biedt inzicht in je ideale baan en hoe je je kansen hiervoor vergroot. Je weet je weg te vinden op de arbeidsmarkt en verbetert aanzienlijk je sollicitatie- en netwerkvaardigheden. Je kent je arbeidsmarktwaarde als geen ander en weet je hoe je je arbeidsmarktkansen aanzienlijk kunt vergroten. Je hebt zicht op een haalbare volgende stap en stelt een arbeidsmarktactieplan op om deze te realiseren.

Dit programma helpt je om losser te komen van je huidige situatie. Je kiest voor een baan die jou meer uitdaging, plezier en voldoening geeft. 

 

Fit for the Future loopbaanprogramma

Het Fit for the Future loopbaanprogramma is als geheel een compleet loopbaanprogramma met een modulair opzet. De modules kunnen ook los worden aangeboden, waardoor ook een verkort programma, zoals een loopbaan APK mogelijk is. Deze online  kennisoverdracht wordt altijd gecombineerd met een begeleiding op maat. De intensiteit, vorm en duur van deze begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw situatie en behoefte. Maatwerk zorgt voor een betere transformatie en sneller resultaat.

 

Strategiegesprek (intake voor maatwerkaanbod)

Toegang modules  op Online Academy

Begeleiding op maat online | offline 1-op-1 coaching 

Mindset coachingsessies 

Sollicitatiebegeleiding

1x review van CV, Linkedin en sollicitatiebrief.

Deelname aan periodieke Q&A bijeenkomsten

Maximaal 1 jaar toegang tot de online Academy en Community

Vraag nu een gratis strategiegesprek aan!

 

 

 
 

Noloc erkend Loopbaancoach

Als erkend Loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC en hou ik me aan haar beroepscode. Mijn passie voor groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik zelf ook bij blijf en mee ga met belangrijke trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en mobiliseren van individuen en teams met loopbaanvraagstukken vanuit duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie. Wat ik te bieden heb is zowel persoonsgerichte als arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten. Door integratie van NLP in mijn loopbaancoaching bereiken we samen nog meer diepgang wat leidt tot verrassende loopbaan inzichten voor jou.