maart 1, 2018

Loopbaancoaching

Werk vanuit je essentie, want dan ben je het gelukkigst! Als je je essentie (her)ontdekt, dan werk je vanuit jouw eigen intrinsieke motivatie, drijfveren en waarden. Stel je eens voor hoe het is om optimale werkgeluk te ervaren; je bent vitaal en gelukkig in je loopbaan. Je staat open voor veranderingen en je kunt goed mee met alle ontwikkelingen op je werk. Je kent je arbeidsmarktwaarde en zorgt ervoor dat je deze op peil houdt, zodat je continu aantrekkelijk en duurzaam inzetbaar bent op de arbeidsmarkt. Zo haal je het beste uit jezelf en je loopbaan.

Helaas is het ervaren van werkgeluk niet voor iedereen vanzelfsprekend……want hoe zit het met jouw eigen werkgeluk? Ga jij echt nog steeds met plezier naar je werk?

In mijn aanpak hanteer ik de realiteit en de dynamiek van de huidige en toekomstige arbeidsmarkt als uitgangspunt. Vanuit de behoefte op deze dynamische arbeidsmarkt help ik jou met een realistische bril naar jouw arbeidsmarktpositie te kijken en je meest vitaliserende loopbaanperspectief waar te maken.

Laten we samen jouw verlangen naar werkgeluk verkennen vanuit vertrouwen, respect en de nodige humor. Ik bied jou nieuwe inzichten en stel jou op scherp. We gaan aan de slag om het beste uit jou te halen, zodat jij voor je eigen loopbaankeuzes durft te staan. Niet omdat het moet, maar omdat jij er beter en gelukkiger van wordt.

Loopbaan APK

De huidige snel veranderende arbeidsmarkt vraagt van je dat je actief met je loopbaan bezig bent. Om ervoor te zorgen dat je continu de aansluiting blijft houden met de arbeidsmarkt, is het geen overbodige luxe om je loopbaan van tijd tot tijd onder de loep te nemen. Vergelijk het met een periodieke APK keuring voor je auto.

 • Inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie; eventueel test Arbeidsmarktkansen
 • Inzicht in je gewenste baan
 • Gewenste loopbaanontwikkeling en adviezen ter verbetering van je arbeidsmarktkansen

2 sessies van 1,5 uur trajectduur maand

Optioneel test Arbeidsmarktkansen

Investering (incl.test)

395,- euro excl. 21% BTW

Loopbaantraject

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je huidige baan en je toe bent aan een volgende stap (heroriëntatie). Je werkt in een functie die jou onvoldoende inspireert of uitdaagt. Of je raakt er steeds meer van overtuigd dat je het roer helemaal moet omgooien en compleet iets anders moet gaan doen.

 • Inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie
 • Inzicht in je gewenste baan
 • Gewenste loopbaanontwikkeling en verbetering van je arbeidsmarktkansen
 • Verbetering sollicitatie- en netwerkvaardigheden
 • Persoons- en arbeidsmarktprofiel met een persoonlijk actieplan
 • De arbeidsmarkt op!

8 sessies van 1,5 uur, trajectduur 4 maanden

Optioneel test Arbeidsmarktkansen

Investering (incl.test)

1.495,- euro excl. 21% BTW

Outplacement

Een outplacement traject ( van werk naar werk ) biedt uitkomst als je door een reorganisatie of een ontslagsituatie noodgedwongen op zoek moet naar ander werk. Je ervaart spanning en onzekerheid in je loopbaan en toekomst. Je zoekt handvatten om met deze situatie om  te gaan en wenst persoonlijke en intensieve begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

 • Eventuele verwerking van het verlies van je baan
 • Inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie
 • Inzicht in je gewenste baan
 • Gewenste loopbaanontwikkeling en verbetering van je arbeidsmarktkansen
 • Verbetering sollicitatie- en netwerkvaardigheden
 • Persoons- en arbeidsmarktprofiel met een persoonlijk actieplan
 • Jobhunting en de arbeidsmarkt op!

2 wekelijkse sessies van 1,5 uur

Optioneel test Arbeidsmarktkansen

Investering (incl.test)

1.225,- euro excl. 21% BTW Traject 3 maanden

2.395,- euro excl. 21% BTW Traject 6 maanden

3.495,- euro excl. 21% BTW Traject 9 maanden

Wil je geen traject maar een enkele sessie om bijvoorbeeld een CV, Linkedin profiel of een sollicitatiebrief te laten checken, dan is dat zeker mogelijk.

Ook kun je een of meer van de volgende onderdelen van een loopbaantraject ondergaan;
* Persoonlijke oriëntatie (passie, kwaliteiten, motivatie en drijfveren)
* Arbeidsmarktfitheid (omgaan met veranderingen, ontslagsituatie, energiebalans, veerkracht)
* Arbeidsmarktanalyse en arbeidsmarktorientatie
* Arbeidsmarktbeheersing (aanleren sollicitatie- en netwerkvaardigheden)
* Arbeidsmarktbewerking (solliciteren en netwerken)

Als 45 plusser kun je in aanmerking komen voor een tijdelijke subsidieregeling die door de Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ingesteld. Lees meer hierover onder het menu Nieuws.

Noloc erkend Loopbaancoach

Als erkend Loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC en hou ik me aan haar beroepscode. Mijn passie voor groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik zelf ook bij blijf en mee ga met belangrijke trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en mobiliseren van individuen en teams met loopbaanvraagstukken vanuit duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie. Wat ik te bieden heb is zowel persoonsgerichte als arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten. Door integratie van NLP in mijn loopbaancoaching bereiken we samen nog meer diepgang wat leidt tot verrassende loopbaan inzichten voor jou.