• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Loopbaancoaching Gelderland

Loopbaancoaching voor vrouwen in Gelderland

Hoe zou het voor je zijn als je als vrouw ongehinderd je ambities en dromen waarmaakt in je loopbaan? Ongehinderd, dus dat je jezelf ‘ontketent’ van alle mindset issues, je beren op de weg of negatieve gedachten en gevoelens die jou belemmeren om vooruit te komen. Dat klinkt goed toch? Want wij vrouwen zijn een kei in het saboteren van onze wensen en ambities!

Wil je een keer gedegen onderzoek doen naar alles wat jou dwars zit en dat voorgoed op te ruimen? Om daarna makkelijker te kiezen voor maximaal werkgeluk. Dit vindt je alleen in jouw droombaan of passiebaan. Als je hier een stevige blauwdruk van maakt, dan dient dit als de meest betrouwbare navigatie voor jouw toekomst.

esenzz-hero
Foto Songul Kinran bij outplacement traject bij ontslag en reorganisatie

Vervolgens wil je dat je droombaan werkelijkheid wordt, toch? Met een juiste vertaling van dit blauwdruk naar haalbare en realistische banen op de arbeidsmarkt, weet jij dit op elk gewenst moment in de toekomst in te zetten. Wanneer jij te maken hebt met verandering van werk, gewild en ongewild.

Je droombaan is immers een blauwdruk van de baan die het beste bij jou past, waarin je energie (flow) optimaal is en waarbij jij je het gelukkigst voelt.

Daarom is jouw taak om zoveel mogelijk te werken vanuit deze droombaan. Zodat je nog lang en gezond, van betekenis kunt zijn en je echt meetelt op de arbeidsmarkt.

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb bij Songul het verkorte traject doorlopen. Ik heb dit traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is, zowel zakelijk als privé, en daarnaar te leven. De opdrachten die ik kreeg waren heel uitgebreid en zorgde ervoor dat ik op een dieper niveau over de invulling van mijn loopbaan na ben gaan denken. Door de tips van Songul heb ik straks een baan die bijna 100% mijn droombaan is. Het enige wat ik achteraf anders zou doen, is de besprekingen van de opdrachten niet online maar live doen. Mijn internet verbinding was niet altijd even goed 😉

Savannah Strauven

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Doe wat goed voor jou is

Kun je je voorstellen dat een passie- en toekomstgericht en dus een duurzaam loopbaancoaching programma, jou het beste helpt?
Wat jij nodig hebt is werk doen wat je het leukst vindt en wat het beste bij jou past. Wat jou te doen staat is bijblijven en voorsprong houden op de continu veranderende toekomstige arbeidsmarkt. Ik ga graag met jou in gesprek!

esenzz-hero

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 7,95

whitepaperZet je Passie en Drive aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.