“Fit for the Future loopbaan voor vrouwelijk talent" - Songül Kinran

FIT FOR THE FUTURE

Behaal meer plezier, voldoening en succes in je loopbaan

Je hebt nu de kans om de baan waar te maken die het beste bij jou past en waar je het gelukkigst van wordt. Daarnaast leer je om je loopbaan in eigen hand te nemen en bij te blijven, zodat je ook in de toekomst een voorsprong hebt op de continu veranderende arbeidsmarkt.

IN SLECHTS 4 STAPPEN

=

Neem je loopbaan in eigen hand met een duurzame mindset 

=

Ontwerp jouw ideale baan 

=

Boost je arbeidsmarktwaarde 

=

Vind je toekomstbestendige baan voor maximaal plezier, succes en voldoening. 

CONCRETE RESULTATEN

=

Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen duurzame inzetbaarheid, omdat je niets liever wilt dan je wensen in de toekomst vervullen.

=

Je krijgt focus op jouw ideale en realistische baan die jou inspireert en motiveert om te bewegen, omdat het maximaal plezier, voldoening en succes geeft. 

=

Je geeft je arbeidsmarktwaarde een gigantische boost, waardoor je aantrekkelijker bent voor werkgevers en goed voorbereid en met vertrouwen de arbeidsmarkt opgaat.

=

Je doet relevante sollicitatie- en netwerkervaring op en zit met een gerust hart, zelfverzekerd en stevig aan de sollicitatietafel.

=

Omdat je alles in huis hebt, je heel goed weet wat je te doen staat en niets meer in de weg staat, realiseer jij gegarandeerd je dromen en ambities.

REKEN VOORGOED AF MET

=

Je huidige inspiratieloze baan, tenminste als je je niet nog ongelukkiger wilt voelen, nog meer energie wilt verliezen en uiteindelijk het risico loopt om met een verstoorde balans langere tijd uit te vallen.

=

Het knagende gevoel van het niet volledig benutten van je potentieel, tenminste als je niet nog gefrustreerder en onzekerder wilt raken, waardoor het realiseren van gewenste veranderingen, ambities en dromen steeds onwaarschijnlijker wordt en je later niet trots kunt terugkijken.

=

Het gevoel dat je de grip en invloed mist in je loopbaan, tenminste als je niet meer wilt dat je mindset jou in de weg staat, je machteloos voelt en je het gevoel hebt dat je aan het overleven bent in je loopbaan. 

=

Een baan waarin je de uitdaging, sprankeling en een trots gevoel mist, tenminste als je niet de hoop wilt verliezen op een baan die wel maximaal plezier, succes en voldoening geeft, zodat ook jij simpelweg gelukkig kunt zijn. 

=

Je zoektocht naar of vluchtgedrag in niet passende oplossingen, waardoor je nog verder raakt van wat je echt belangrijk vindt, tenminste als je niet de kans wil missen om met een goed gevoel de volgende stap te zetten in je loopbaan en toekomstbestendig te worden.   

DOE WAT GOED VOOR JE IS!

 Neem jezelf serieus en zet jezelf eens op de eerste plek. Het enige wat je moet doen is in de actie komen en een gesprek aanvragen. Hier hoort bij dat je eventueel eerst afstemt of hulp vraagt aan je HR collega of je manager.

Jij hebt een hoogstaand, toekomstgericht en een bewezen loopbaanprogramma nodig.

Grijp nu de kans om de baan waar te maken, die het beste bij jou past en waar je het gelukkigst van wordt. Daarnaast leer je om je loopbaan in eigen hand te nemen en bij te blijven, zodat je ook in de toekomst een voorsprong hebt op de continu veranderende arbeidsmarkt.