maart 1, 2018

Loopbaancoaching

Met een kleurrijke bril verbind ik me nog beter met een diversiteit aan mensen en benadruk ik dat het niet uitmaakt uit welk nest je komt.Ik geef je vanuit eigen ervaringsdeskundigheid de volgende tips mee; wees nieuwsgierig, sta open voor ontwikkelingen en veranderingen om je heen. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en neem de regie, want met beweging kom je ergens. Zorg dat je uitdagingen aangaat, uit je comfortzone komt en leert van je ervaringen. Elk succes dat je boekt geeft je een boost aan zelfvertrouwen en smaakt naar meer, echt waar!

Vanuit mijn eigen bewustwording en jarenlange Management en Coaching ervaring, doe ik als NLP Loopbaancoach niets liever dan mensen helpen in hun persoonlijke en professionele groei om meer zelfvertrouwen, plezier en succes te hebben in hun werk.

Door diepgaande gesprekken over de kern van jouw loopbaan- of coachvraag, kom je dichter bij jezelf te staan. Ik help jou vanuit jouw essentie te (her)ontdekken wat jij echt belangrijk vindt in een continu veranderende omgeving die veel van jou vraagt. Zodat jij nog steviger staat voor je eigen keuzes en leerdoelen in jouw loopbaan. Je leert belemmerende patronen, gedachten en gevoelens sneller te herkennen en om te buigen, zodat jij in alle vrijheid en met zelfvertrouwen handelt. Vrij uitzicht op jouw toekomstperspectief, je gewenste baan of verandering doet jou vanzelf kiezen voor deze verandering! Een traject met mij levert jou een realistisch zelfinzicht op en geeft meer vertrouwen in je innerlijke vermogens om welke positieve verandering dan ook te realiseren. Het resultaat is dat je duurzaam gelukkiger, krachtiger, doelgerichter en meer ontspannen bent, zowel in je privé als op je werk.

Boost je loopbaan en verhoog je arbeidsmarktwaarde

Herken je dit?

 

Je bent bang dat je de aansluiting mist met de arbeidsmarkt en je loopbaan je overkomt.

Je kent je arbeidsmarktwaarde niet en je weet niet hoe je deze kunt verhogen om aantrekkelijk te blijven

Je hebt geen idee welke alternatieve functies of zoekrichtingen er zijn.

 

Hoe zou het voor je zijn als je je loopbaan onder de loep neemt (vergelijk het met een APK ), de juiste stappen zet en bij blijft om aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt. Zo neem je zelf de regie op je loopbaan.

 

Met dit verkort traject geef je je arbeidsmarktwaarde een boost door inzicht te verkrijgen in:

 

 

 • Je huidige arbeidsmarktwaarde (positie)
 • Je gewenste baan of veranderingen
 • Acties en adviezen ter verbetering van je arbeidsmarktwaarde

3 sessies van 1,5 uur

Investering (incl.test Arbeidsmarktkansen)

495,- euro excl. 21% BTW

Loopbaantraject

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je huidige baan en je toe bent aan een volgende stap (heroriëntatie). Je werkt in een functie die jou onvoldoende inspireert of uitdaagt. Of je raakt er steeds meer van overtuigd dat je het roer helemaal moet omgooien en compleet iets anders moet gaan doen.

 • Inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie
 • Inzicht in je gewenste baan
 • Gewenste loopbaanontwikkeling en verbetering van je arbeidsmarktkansen
 • Verbetering sollicitatie- en netwerkvaardigheden
 • Persoons- en arbeidsmarktprofiel met een persoonlijk actieplan
 • De arbeidsmarkt op!

8 sessies van 1,5 uur, trajectduur 4 maanden

Optioneel test Arbeidsmarktkansen

Investering (incl.test)

1.495,- euro excl. 21% BTW

Outplacement

Een outplacement traject ( van werk naar werk ) biedt uitkomst als je door een reorganisatie of een ontslagsituatie noodgedwongen op zoek moet naar ander werk. Je ervaart spanning en onzekerheid in je loopbaan en toekomst. Je zoekt handvatten om met deze situatie om  te gaan en wenst persoonlijke en intensieve begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan.

 • Eventuele verwerking van het verlies van je baan
 • Inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie
 • Inzicht in je gewenste baan
 • Gewenste loopbaanontwikkeling en verbetering van je arbeidsmarktkansen
 • Verbetering sollicitatie- en netwerkvaardigheden
 • Persoons- en arbeidsmarktprofiel met een persoonlijk actieplan
 • Jobhunting en de arbeidsmarkt op!

2 wekelijkse sessies van 1,5 uur

Optioneel test Arbeidsmarktkansen

Investering (incl.test)

1.225,- euro excl. 21% BTW Traject 3 maanden

2.395,- euro excl. 21% BTW Traject 6 maanden

3.495,- euro excl. 21% BTW Traject 9 maanden

Wil je geen traject maar een enkele sessie om bijvoorbeeld een CV, Linkedin profiel of een sollicitatiebrief te laten checken, dan is dat zeker mogelijk.

Ook kun je een of meer van de volgende onderdelen van een loopbaantraject ondergaan;
* Persoonlijke oriëntatie (passie, kwaliteiten, motivatie en drijfveren)
* Arbeidsmarktfitheid (omgaan met veranderingen, ontslagsituatie, energiebalans, veerkracht)
* Arbeidsmarktanalyse en arbeidsmarktorientatie
* Arbeidsmarktbeheersing (aanleren sollicitatie- en netwerkvaardigheden)
* Arbeidsmarktbewerking (solliciteren en netwerken)

Als 45 plusser kun je in aanmerking komen voor een tijdelijke subsidieregeling die door de Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ingesteld. Lees meer hierover onder het menu Nieuws.

Noloc erkend Loopbaancoach

Als erkend Loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC en hou ik me aan haar beroepscode. Mijn passie voor groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik zelf ook bij blijf en mee ga met belangrijke trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en mobiliseren van individuen en teams met loopbaanvraagstukken vanuit duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie. Wat ik te bieden heb is zowel persoonsgerichte als arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten. Door integratie van NLP in mijn loopbaancoaching bereiken we samen nog meer diepgang wat leidt tot verrassende loopbaan inzichten voor jou.